X PER

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Pr. White140, 200, 250, 32072×102

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран