TWIST

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
White29070×10017×17
Ivory29070×10017×17
Pink29070×100
Black29070×10017×17

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран
*

*печатење при тестирање