TINTORETTO CEYLON

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Zenzero95, 140, 250, 35072×101
Sesamo95, 140, 250, 35072×101
Cumino25072×101

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран