SYMBOL TATAMI

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
White115, 135, 150, 170, 200, 25070×100
Ivory115*, 135*, 150, 170, 200*, 25070×100, 64×88*

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран