SYMBOL PEARL

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Ice150, 250, 30070×100
Sand25070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран