SYMBOL IVORY

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Ivory115*, 130*, 150, 170, 200, 250, 30070×100, 61×86*

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран