SYMBOL E/E

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Raster Pr. White170, 25070×100
Country25070×100
Tela25070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран