SPLENDORLUX

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Rosso25070×100
Maranelo25070×100
Mimosa25070×100
Verde Acido25070×100
Lime Orange25070×100
Nero25070×100

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Pearl Orange25070×100
Pearl Purple25070×100
Pearl Silver25070×100

БојаТежина  (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Metal Argento25070×100
Metal Oro25070×100
Metal Rame25070×100
Metal Mirror25070×100

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Laser Argento25070×100
Laser Oro25070×100
Laser Nero25070×100

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Intreccio Argento25070×100
Intreccio Nero25070×100

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Nero Matt hb30070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран
**

* печатење при тестирање