SIRIO STARDUST

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Cherry29070×100
Caffe29070×100
Dark Blue29070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран