RIVES ICE

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Design Ice White120, 25070×100
Tradition Ice White25070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран
 *

*печатење при тестирање