RIVES DESIGN

Боја Тежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Bright White120, 170, 250, 35070×10011×22
Pale Cream25070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран