PVC

Боја Дебелина (mic)Големина (cm)
Transparent Glossy150*, 180*, 230, 300, 50070×100, A4*
Transparent Mat/Mat30070×100
Transparent Mat/ Glossy30070×100
White Mat300, 500, 75070×100
White Glossy300, 500, 75070×100
Yellow Mat30070×100
Red Mat30070×100
Blue Mat30070×100
Black Mat30070×100

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран
**

*печатење при тестирање