OLD MILL

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Bianco130, 190, 250, 300, 35070×100
Avorio100, 130, 190, 250, 300, 35070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран