OIKOS

Боја Тежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Extra White115, 150, 30070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран