MATERICA

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Kraft180, 250, 36072×10217×17, 16×23
Terra Rosa250, 36072×102

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран