MARINA

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Sabbia90, 175, 24070×100
Conchiglia90, 175, 24070×10011×22
Bahia90, 17570×100
Corallo90, 17570×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран