FREELIFE VELLUM

БојаТежина (g/m²)Големина  (cm)Коверт (cm)
Бела100*, 120, 170, 215, 260, 32070×100, 45×64*11×22
Крем100*, 120, 215, 26070×100, 45×64*11×22

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран