CURIOUS TOUCH SOFT

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Milk120, 30070×100
Cream120, 30070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран