CURIOUS METALLICS

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Iridescent Cryogen White170, 24070×100
Ice Gold120, 250, 30070×100
White Gold120, 250, 30070×100
Lustre30070×100
Gold Leaf250, 30070×10017×17
Olive30070×100
Shadow30070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран
 *

*печатење при тестирање