COTTON WOVE

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Pr. White10045×6411×22
White10045×6411×22

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран