COTTON LAID (воден печат)

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Pr. White100*, 220, 28072×101, 45×64*11×22, 16×23
White100*, 22072×101, 45×64*11×22
Ivory100*, 220, 28072×101, 45×64*11×22

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетинкџетпечатење со топла фолијапечатење на екран