COROLLA CLASSIC (воден печат)

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Pr. White10045×6411×22
Ivory10045×6411×22

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран