COROLLA BOOK

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
White80, 120, 140, 20072×101
Ivory80, 100, 120, 140, 20072×101
Beige80, 140, 20072×101

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран