CONSTELLATION JADE

ГравиранаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Satin115, 21570×100
Raster115, 21570×100
Riccio115, 21570×100
Onda115, 21570×100
Spring115, 21570×100
Lizard21570×100
Silk21570×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран