COCKLE

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Pr. White90, 25070×100, 45×64 (воден печат)11×22
ivory90*, 25070×100, 45×64 (воден печат)11×22

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран