CEDRO

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Бела115, 200, 25070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран