BINDAKOTE

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Бела80, 215, 250, 300, 35070×100
Avorio25070×100
Жолта25070×100
Азурна25070×100
Зелена25070×100
Розова25070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран