ARCOLASER

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Pr. White80, 10045×64

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран