ARCODESIGN (QUADREX)

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Giglio140, 240, 350, 490, 58070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран