ALGA

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Бела90, 200, 28070×100
Avorio90*, 160, 200, 250, 300, 35070×10011×22
Camoscio90, 160, 220, 28070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран