ACQUERELLO

Боја

Тежина (g/m²)

Големина (cm)

Коверт (cm)

Бела

100*, 120, 160, 200, 240, 280, 300, 350, 390

72×101, 64×88*

11×22, 12×18, 17×17, 16×23, 23×33

Avorio

100*, 120, 160, 200, 240, 280, 300, 350, 390

 72×101, 64×88*

11×22, 12×18, 17×17, 16×23, 23×33

Крем

 120, 160, 200, 240, 280, 300, 350

72×101

 –

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласер

инкџет

офсет

печатење со топла фолија

печатење на екран