ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ιστορικό

Ο χαρτεμπορικός Οίκος ΧΑΤΖΗΑΛΕΞΙΑΔΗ, ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη το 1978, από τον Ανέστη Χατζηαλεξιάδη συνεχίζοντας την προηγούμενη 40χρονη πορεία του αρχαιότερου χαρτεμπορικού καταστήματος της Θεσσαλονίκης, του Σταύρου Αντωνιάδη (1938).

Σήμερα ο Νίκος Χατζηαλεξιάδης διατηρώντας την παράδοση των 80 χρόνων στο εμπόριο χάρτου, παραμένει πιστός στις υψηλές εμπορικές αξίες εντιμότητας & αξιοπιστίας, φροντίzοντας για την καλύτερη & αρτιότερη εξυπηρέτηση των πελατών του, προσφέροντας την υψηλότερη ποιότητα χαρτιών.

Από το 1978 διατηρεί τα παραδοσιακά χαρτιά ευρείας χρήσης στις γραφικές τέχνες [χαρτιά γραφής – illustration – velvet, χαρτιά ψηφιακών εκτυπώσεων κλπ.] εμπλουτίζοντάς τα όμως με νέας γενιάς βελτιωμένα χαρτιά, παραγωγής των σπουδαιότερων & μεγαλύτερων ευρωπαϊκών οίκων.

Παράλληλα ξεκινά την πρωτοποριακή για την εποχή εισαγωγή των ειδικών χαρτιών, προσφέροντας έτσι την δυνατότητα στους απαιτητικούς πελάτες του να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν νέες αξίες & νέες μορφές στην έντυπη επικοινωνία.

Εισάγει, διαθέτει και προτείνει μια τεράστια ποικιλία ειδικών χαρτιών, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, οικολογικά, κατασκευασμένα στα πλέον επώνυμα ευρωπαϊκά εργοστάσια [Fedrigoni, Favini, Arjo Wiggins κ.α.].

Ο χαρτεμπορικός Οίκος Χατζηαλεξιάδη, συνεχίζει να ενδυναμώνει την παρουσία του στον χώρο του χαρτεμπορίου, στον κόσμο του χαρτιού, παραμένοντας πιστός στις αξίες ποιότητας & πάντοτε ανοιχτός στους νεωτερισμούς των χρόνων που έρχονται!

Συνεργάτες