ME NJË HISTORI 80-VJEÇARE NË LETRAT E CILËSISË SË LARTË

Një koleksion mbresëlënës letrash të cilësisë së lartë për krijuesit më kërkues

Mirëseerdhët në botën e letrave

Për 80 vjet, “Chatzialexiadis Paper Trade Co” i është përkushtuar ofrimit të letrave dhe shërbimeve me cilësinë më të lartë ndaj klientëve, duke mbajtur një gamë të gjerë letrash dhe letrash të cilësisë së lartë. Kompania jonë ka shfrytëzuar bashkëpunimin afatgjatë me disa prej prodhuesve kryesorë europianë dhe ofron letra me standarte të cilësisë së lartë dhe miqësore ndaj mjedisit.

Duke vepruar në një mjedis me ritëm të shpejtë, kompania jonë përpiqet vazhdimisht të rifreskojë koleksionin e letrave me seri të reja inovatore dhe të ndihmojë klientët të krijojnë projekte të shquara në fushën e artit pamor.  Fleksibiliteti, ofrimi i vazhdueshëm i mallrave dhe gama e gjerë e letrave të cilësisë së lartë e kanë bërë  “Chatzialexiadis Paper Trade Co.” një prej kompanive greke kryesore në këtë industri, me një zgjerim të vazhdueshëm të eksportit.