80-ГОДИНИ ИСТОРИЈА ВО ТРГОВИЈАТА СО СПЕЦИЈАЛНА ХАРТИЈА

Импресивна колекција од специјална хартија за најпребирливите креативци

Добредојдовте во светот на хартијата

Веќе 80 години, Хаџиалексиадис Пајпер Трејд Ко. е посветена на своите клиенти да им најквалитетна хартија и услуги за клиентите со својот широк асортиман на хартија и специјална хартија. Нашата компанија го искористи долгогодишното партнерство со некои од водечките европски производители и нуди за квалитетна и еколошка хартија од високи стандарди.

Нашата компанија работи со брз ритам и постојано вложува напори да ја збогати својот асортиман на хартија со нови иновативни серии и да им помогне на клиентите да создадат извонредни проекти во полето на графичките уметности. Флексибилноста, постојаната достава на роба и широкиот избор на специјална хартија ја трансформира  Хаџиалексиадис Пајпер Трејд Ко. во една од водечките компании во индустријата со постојан развој на извозните дејности.