ХАРТИЈА ЗА ФОТОКОПИРАЊЕ

БојаТежина  (g/m²)Големина (cm)
Бела80, 90, 100, 120, 160, 200, 240, 300Α3, Α4
Разнобојна80, 160Α3, Α4

БРАНОВИДЕН КАРТОН

БојаГолемина (cm)
14 бои50×70
+Злато, сребро50×70

БРАНОВИДЕН КАРТОН

БојаДебелина (mm)Големина (cm)Ролна (cm)
Крафт1.5, 3, 570×100100, 120

PRISMA FAVINI

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)
Yellow22070×100, 50×70
Camoscio22070×100, 50×70
Cedro22070×100, 50×70
White22070×100, 50×70
Grey22070×100, 50×70
Avorio22070×100, 50×70
Tabacco22070×100, 50×70
Chocolate22070×100, 50×70
Caffe22070×100, 50×70
Black22070×100, 50×70
Dark Grey22070×100, 50×70
Indigo22070×100, 50×70
Cobalto22070×100, 50×70
Oceano22070×100, 50×70
Turchese22070×100, 50×70
Azzuro22070×100, 50×70
Pistachio22070×100, 50×70
Verde22070×100, 50×70
Pino22070×100, 50×70
Violet22070×100, 50×70
Ciclamino22070×100, 50×70
Rubino22070×100, 50×70
Scarlatt022070×100, 50×70
Mandarino22070×100, 50×70
Salmon22070×100, 50×70
Lila22070×100, 50×70
Rosa22070×100, 50×70

КАРТОНИ

Достапен во бела, сива, кафеава.

ХАРТИЈА ЗА ЦРТАЊЕ

Тип Тежина (g/m²)Големина (cm)
Ingres10050×65
Scholler15035×50, 25×35
Arches160, 250*, 40065×92, 45×64
Translucent Roll4520mx30cm, 20mx60cm