ОФСЕТНА ХАРТИЈА

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Бела60, 70, 80, 90, 100, 115, 14070×100, 61×86, 58×86, 50×70
Крем60, 70, 85, 100, 120, 150, 16070×100, 61×86, 58×86, 50×70
Розова65, 9070×100, 61×86
Светло-сина65, 9070×100, 61×86
Жолта65, 9070×100, 61×86

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран