ОФСЕТНА ХАРТИЈА (BRISTOL)

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Бела160, 170, 200, 250, 300, 40061×86, 70×100
Крем190, 230, 30070×100

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран