ОБЛОЖЕНА СВЕТЛИВА

БојаТежина  (g/m²)Големина (cm)Коверт (cm)
Бела80, 90, 100, 115, 130, 150, 170, 200, 250, 300, 35070×100, 61×86, 50×70

ЕКО СЕРТИФИКАЦИИ

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран