КРАФТ

БојаТежина (g/m²)Големина (cm)Ролна
Крафт хартија10070×100
Крафт хартија – линеарна70, 90, 12070×100

СЕРТИФИКАЦИИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ

ласеринкџетофсетпечатење со топла фолијапечатење на екран